Veelgestelde vragen


Teams Maken Scholen is een leeromgeving die gericht is op het verhogen van de samenwerkingscompetentie van studenten van de lerarenopleiding. In de leeromgeving worden studenten lid van een virtueel schoolteam, dat onder leiding van een docent voor een reeks vraagstukken uit de onderwijspraktijk gesteld wordt.

Op dit moment wordt Teams Maken Scholen nog uitsluitend gebruikt door de lerarenopleidingen van Hogeschool Inholland.

Wanneer je over een account beschikt, kun je met het inlogscherm inloggen met je emailadres en wachtwoord. Voor Teams Maken Scholen gebruik je een eigen wachtwoord.
Je kunt ook inloggen met je instellingsaccount. Onder het inlogscherm klik je op de naam van je instelling. Wanneer je al bent ingelogd op je instelling, dan wordt je direct ingelogd, anders krijg je eerst het inlogscherm van je instelling te zien. Voer hier de inloggevens van je instelling in.
Je kunt beide inlogmethodes naast elkaar gebruiken. Wanneer je onder hetzelfde e-mailadres inlogt, maak je ongeacht de gebruikte inlogmethode gebruik van één en hetzelde account.

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door onder het inlogscherm te klikken op "Help, ik ben mijn wachtwoord kwijt". Je kunt vervolgens een eenmalige inloglink aanvragen. Kijk voor meer informatie over inloggen onder Help

Op de home pagina vind je kort informatie over opzet en doel van Teams Maken Scholen. Onder "Info" kun je zien wie deze leeromgeving ontwikkeld heeft. Wil je meer weten over de concrete werking van de leeromgeving, dan vind je onder Help een aantal instructievideo’s, die de werking van de leeromgeving laten zien. Wil je meer informatie, gebruik dan het contactformulier.