Inloggen

Je kunt op twee manieren inloggen op Teams Maken Scholen: met je instellingsaccount of met je Teams Maken Scholen account. Wanneer je hetzelfde e-mailadres gebruikt, dan maakt het niet uit welke methode je gebruikt.

Inloggen met je instellingsaccount

Om in te loggen met je instellingsaccount klik je onder “Inloggen met instellingsaccount” op je instelling. Je hoeft het inlogformulier dus niet in te vullen. Ben je al ingelogd op je instelling, dan word je direct ingelogd in Teams Maken Scholen. Ben je nog niet ingelogd, dan krijg je eerst het inlogscherm van je instelling te zien. Voer daarin je gebruikersnaam en wachtwoord op je instelling in. Je wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar en ingelogd in Teams Maken Scholen.

Inloggen met je Teams Maken Scholen account

Om in te loggen met Teams Maken Scholen account vul je het inlogformulier in en klik je op inloggen. Je hebt voor Teams Maken Scholen een eigen wachtwoord nodig.

Wanneer je niet kunt inloggen, kan dat verschillende oorzaken hebben:

1. Je beschikt niet over een account.

Voor het gebruik van Teams Maken Scholen is een speciaal account nodig.

2. Je gebruikt niet het juiste e-mailadres.

Gebruik het e-mailadres waarmee je geregistreerd bent bij Teams Maken Scholen.

3. Je gebruikt niet het juiste wachtwoord.

Ben je het wachtwoord vergeten, klik dan op "Nieuw wachtwoord aanvragen". Je gaat naar een nieuwe pagina waar je je e-mailadres kunt invullen en een nieuw wachtwoord kunt aanvragen. Je krijgt daarna een link toegestuurd waarmee je eenmalig kunt inloggen. Wijzig na het inloggen met deze link je wachtwoord, zodat je een volgende keer weer normaal kunt inloggen. Dit kun je doen bij "Mijn account" en vervolgens het tabblad "Bewerken".

Heb je bovenstaande instructies opgevolgd, maar lukt het je desondanks niet om in te loggen, maak daar dan melding van met het contactformulier. Geef een duidelijk omschrijving van je probleem en geef - indien van toepassing - de foutmelding weer die op je scherm verscheen.

Onderstaande instructievideo laat zien hoe je kunt inloggen op Teams Maken Scholen.